11

дек

рекламни филми

Posted by NikNastev as

Изработваме рекламни филми за фирми във всички сфери на бизнеса – производство и търговия, туризъм, услуги. Екипът ни от сценаристи, режисьори, оператори и монтажисти включва задължително и рекламни специалисти, които участват при разработване на сценария.

Разполагаме с необходимата снимачна техника, студио за видеомонтаж, обработка и анимация. Сътрудничим си с агенции за модели, от които набираме модели и статисти за филмите. Наемаме професионални диктори – мъже и жени, на различни езици. Постигаме високо качество на крайния продукт и рекламен подход при разработването му.

Предлагаме варианти за универсално използване на готовия рекламен филм – в диска с филма добавяме и интерактивна презентация с допълнителна информация. Така нашите клиенти се сдобиват с уникален рекламен носител, полезен при представяне пред партньори и клиенти, за изложения и семинари. Количеството на допълнителната информация (снимки, текстове, видео, таблици, диаграми, анимации и др.) е различна при всеки клиент, а наша грижа е да предложим атрактивен начин за нейното представяне.

Рекламните филми и Презентации записваме на DVD, CD-R или електронни визитки. Дисковете с готовия филм/презентация са оформени с цветен печат и специална фирмена опаковка.

Наши клиенти са:

ЕЛДОМИНВЕСТ

МAUER

ОБЩИНА ВАРНА – ОБРАЗОВАНИЕ

ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ ВАРНА

СЛЪНЧЕВ ДЕН

хотел МАГНОЛИЯ

БРИГАНТИНА – АЛБЕНА

WEBER

МИС ВАРНА 2009

ДЕТСКА КЛИНИКА ПО ОНКО-ХЕМАТОЛОГИЯ

ФОНДАЦИЯ “РАДОСТ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА”

ТПК “РОДИНА”

ПАРАХОДСТВО БМФ

ВОЕННОМОРСКИ СИЛИ ВАРНА

ОПЕРА ВАРНА

ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР ВАРНА

  • Какво ново